22 Ocak 2011 Cumartesi

Millitvekili Hakan Çoşkun ile görüşme yapıldı

Kadirli Çevre Platformu (KAÇEP) Yürütme Kurulu Üyesi Hacı Mustafa Çuhadar'ın bildirdiğine göre MHP Osmaniye Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu üyesi Hakan Coşkun KAÇEP'den görüşme talep ederek 20 Ocak 2011 Perşembe günü saat 19.00'da Kamu Çalışanları Vakfı (TURKAV) Kadirli Şubesinde KAÇEP yürütme kurulu üyeleri ve Kadirli Çimento Fabrikası davalarımızın avukatı Osman Gökahmetoğlu ile bir araya gelmiştir. Millitvekili ile Kadirli'nin başta Aşağıbozkuyu Çimento Fabrikası ve çevreye olan zararları ve mahkeme süreçlerimizin anlatılması olmak üzere çevre sorunları hakkında karşılıklı bilgi alışverişi yapılmıştır.

Sayın Çuhadar'ın bildirdiğine göre, geçtiğimiz günlerde plakaları 06 olan arabalarla kendilerinin Ankara'dan Çevre Bakanlığından geldiğini söyleyen bay ve bayanlı beş kişilik bir heyet çimento fabrikası yapılacak arazide incelemeler yapmıştır.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Kadirli Aşağıbozkuyu'ya yapılması düşünülen çimento fabrikası ile ilgili olarak ulusal ölçekte yayın yapan görsel ve yazılı medya unsurlarını kullanarak gelişmeleri gündemde tutmakta yarar var diye düşünüyorum.
Kadirli Çevre Platformuna başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

Haklısınız, biraz rehavet oldu galiba. Büyük şehirlerde oturan Kadirlili ve Osmaniyeli hemşehrilerimizin de desteği olmalı.
Umur Gürsoy