22 Kasım 2008 Cumartesi

TOPLU BASIN AÇIKLAMASINA DAVET




Doğa Derneği'nin "Ankara-Osmaniye Kastaba Vadisi'ne Sadakat Bisiklet Turu" ve "Osmaniye-Kastabala Bisiklet Turu" Basın Açıklamasına Davet

Doğa Derneği'nin platformumuza destek vermek amacı ile düzenledikleri "Ankara-Osmaniye Kastaba Vadisi'ne Sadakat Bisiklet Turu"; bisikletçileri 'Doğa Bisikletçileri bugün saat 15.00'de Osmaniye ilimize varmışlardır.

Yarın, yani 23 Kasım 2008 Pazar günü Osmaniye Karaoğlanoğlu Şehir Parkı'nın PTT'ye bakan köşesinde saat 10.30'da Çimento Fabrikasına Karşı Osmaniye Kastabala Platformu ve Doğa Derneği Doğa Bisikletçilerinin "Kastaba Vadisi'ne Sadakat Bisiklet Turu" etkinliği ve platform çalışmalarının son durumu (mahkeme kararları ve imza kampanyası sayısı vb) hakkındaki ortak basın açıklamasını takiben Doğa Derneği ve Platformumuz üyelerinden oluşan 7 bisikletçi "Kastabala Vadisine Sadakat Bisiklet Turu"nun son etabı olan Osmaniye-Kastabala bölümünü tamamlayacaklardır.

Bütün yerel ve ulusal basınımızın değerli üyelerini ve platform üyelerimizi basın açıklamasına ve bisikletçilerimiz uğurlamaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla.

Not: Basın açıklamasında Prof. Dr. Halet Çambel de aramızda bulunacak ve bizleri şereflendirecektir. Sayın Çambel'e ve sayın Osmaniye Barosu Başkanı Av. Hüseyin Sezgin'e birkez daha başsağlığı diliyoruz.

Yerinde görüntü alacak ve çekim yapacak Basın mensuplarını Kastabala'ya üyelerimizin arabaları ile götüreceğiz.


Dr. Umur Gürsoy
Çimento Fabrikasına Karşı
Osmaniye Kastabala Platformu
Bilgilendirme ve Propaganda Sekreteri

İletişim:
Umur Gürsoy : 0505 610 53 27
Halil Çelikkıran: 0505 284 26 99

Son bilgi ve gelişmelerin izlenenmesi için
http://kastabala80.blogspot.com/ adresinde yayındayız

1 yorum:

sezgihan dedi ki...

merhaba ;

bütün arkadaşlara , faaliyet ve etkinliklerde başarılar diliyorum.


sevgiler.